+

Wikamp







Fb

 
 

Pracownicy Instytutu Podstaw Chemii Żywności

A+ / A-

Nauczyciele:

prof. dr hab. inż. Danuta Kalemba
prof. dr hab. inż. Janina Kamińska
prof. dr hab. inż. Józef Kula
prof. dr hab. inż. Elżbieta Łodyga-Chruścińska
dr hab. inż. Julia Gibka
dr hab. inż. Joanna Leszczyńska
dr hab. inż. Ewa Miller
dr hab. inż. Elżbieta Sobiecka
dr hab. Krzysztof Śmigielski, prof. PŁ
dr inż. Radosław Bonikowski
dr inż. Małgorzata Bryszewska
dr inż. Henryk Duński
dr inż. Krystian Gałęcki
dr inż. Agnieszka Kowalska-Baron
dr inż. Agnieszka Krajewska
dr inż. Urszula Kucharska
dr inż. Anna Lis
dr inż. Agata Łącka
dr inż. Dorota Mańkowska
dr Jakub Milczarek
dr inż. Małgorzata Przybyt
dr inż. Halina Sadowska
dr inż. Magdalena Sikora
dr inż. Beata Smolińska
dr inż. Agnieszka Stobiecka
dr inż. Anna Sykuła
dr inż. Anna Wajs-Bonikowska

Nauczyciele emerytowani:

prof. dr hab. Stanisław Wysocki
dr inż. Maria Bielawska
dr inż. Marek Druri
dr inż. Elżbieta Gasińska
dr inż. Anna Kurowska
dr inż. Wiesława Najdecka
dr inż. Elżbieta Patyk
dr inż. Janina Wilczyńska

Pracownicy inżynieryjno-techniczni

dr inż. Witold Sroczyński
mgr inż. Joanna Jabłońska
mgr inż. Marzenna Więdłocha
inż. Izabela Czrnecka
Mirosława Adamus
Anna Dowlaszewicz
Zdzisław Janiak
Michał Łobodziński
Paweł Sroczyński
Bogusław Stefaniak

Pracownicy administracyjni:

Irena Jaranowska

Pracownicy obsługi:

Krystyna Olborska
Bożena Szukalska
Agnieszka Urbańska


Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

Polecamy

 

 

bacaif

 

bacaif

 

sk

 

sk

towaroznastwo

sk

 

bacaif

 

sk

 

 

Jednostki