+

Wikamp







Fb

 
 

V Akademia Sokowa - 29 XI

A+ / A-

Politechnika Łódzka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności oraz Krajowa Unia Producentów Soków mają zaszczyt zaprosić na V Akademię Sokową pt. "Produkty sokownicze - technologia, rynek, żywienie, zdrowie", która odbędzie się 29 listopada 2018 na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej. Wstęp na Akademię jest bezpłatny.

Tematyka konferencji:

  • Wpływ spożycia soków na zdrowie człowieka
  • Soki owocowe jako cenne źródło związków bioaktywnych
  • Wartość żywieniowa produktów sokowniczych
  • Wybrane zagadnienia w technologii produkcji soków owocowych
  • Fakty i mity na temat soków

Udział w konferencji wezmą wykładowcy i przedstawiciele następujących ośrodków:

  • Politechnika Łódzka - Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
  • Instytut Ogrodnictwa - Skierniewice
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - Warszawa
  • Uniwersytet Przyrodniczy - Wrocław
  • Uniwersytet Medyczny - Łódź
  • Instytut Centrum Zdrowia Matki Polki - Łódź
  • Stowarzyszenie Krajowa Unia Producentów Soków

Bliższe informacje oraz program znajdują się w ulotce do pobrania poniżej.


Pliki do pobrania
ZałącznikWielkość
V Akademia Sokowa518.61 KB

Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności

Polecamy

 

 

 

 

bacaif

 

 

bacaif

 

sk

 

sk

 

Jednostki