+

Wikamp







Fb

 
 

Instytut Podstaw Chemii Żywności

A+ / A-

Instytut Podstaw Chemii Żywności - logo

Instytut Podstaw Chemii Żywności

ul. Stefanowskiego 4/10
90-924 Łódź
tel.  042 631-34-10 
fax. 042 631-28–42
i-28@adm.p.lodz.pl  

Dyrektor Instytutu

Dr hab. Krzysztof Śmigielski, prof. nadzw.
krzysztof.smigielski@p.lodz.pl 

Zastępca Dyrektora ds. Rozwoju i Projektów Badawczych

Prof. dr hab. inż.  Janina Kamińska
janina.kaminska@p.lodz.pl
tel. 042 631-34-12

Zastępca Dyrektora ds. Dydaktycznych

Dr inż. Małgorzata Bryszewska
malgorzata.bryszewska@p.lodz.pl
tel. 042 631-34-25

Biuro instytutu

Irena Jaranowska – specjalista kierujący zespołem
irena.jaranowska@p.lodz.pl

mgr Joanna Gadułka
joanna.gadulka@p.lodz.pl


Działalność Naukowa, Usługowa i Dydaktyczna


Zespół Biofizyki Chemicznej
Zespół Chemii Bionieorganicznej
Zespół Bromatologii
Zespół Naturalnych i Syntetycznych Produktów Zapachowych i Kosmetycznych
Zespół Procesów Ekologicznych


Jednostki