Egzaminy kompetencyjne, styczeń-luty 2024 r.
Kierunek |
Przewodniczący |
I termin |
II termin |
III termin |
Biotechnologia, studia II st., Specjalność: Biotechnologia molekularna i przemysłowa |
Dr hab. inż. Aneta Białkowska, prof. uczelni |
18.06.2024 |
|
|
Biotechnologia, studia II st., Specjalność: Mikrobiologia stosowana i technologie fermentacyjne |
Prof. dr hab. inż. Elżbieta Klewicka |
05.06.2024 |
|
|
Technologia żywności i żywienie człowieka, studia II st. |
Prof. dr hab. inż. Dorota Żyżelewicz |
17.06.2024 |
|
|
Technologia kosmetyków, studia II st. |
Dr hab. inż. Anna Wajs-Bonikowska |
17.06.2024 |
08.07.2024 |
|
Menedżer żywności i żywienia, studia I st. |
Dr hab. inż. Justyna Rosicka-Kaczmarek, prof. uczelni |
|
|
|