Jump to navigation
Menu
+
Aktualności
+
O Wydziale
Władze Wydziału
Lokalizacja
Dziekanat
Administracja
Media o nas
Pracownicy
Historia
Habilitacje
Doktoraty
Profesury
Akredytacja
MS Office 365
Czasopismo Biotechnology and Food Science
Sytuacje awaryjne
+
Jednostki Wydziału
+
Instytut Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
O Instytucie
Historia Instytutu
Pracownicy
Doktoranci
Tematyka badawcza
Realizowane projekty
Publikacje
Seminaria
+
Dydaktyka
Plany zajęć laboratoryjnych
Współpraca
Aparatura badawcza
Usługi
50 lat IBT
SUPERBIO
+
Instytut Technologii i Analizy Żywności
O Instytucie
Działalność naukowa
Działalność usługowa
Zespół Analizy i Technologii Żywności
Zespół Przechowalnictwa i Dystrybucji Żywności
Zespół Technologii Skrobi i Cukiernictwa
+
Instytut Surowców Naturalnych i Kosmetyków
O Instytucie
Tematyka badawcza
Dydaktyka
Dyplomanci
Usługi
Pracownicy
Doktoranci
Laboratorium Chromatograficznej Analizy Związków Bioorganicznych
Łódzka Rodzina Technologów Kosmetyków
+
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
O Instytucie
+
Katedra Biotechnologii Środowiskowej
O jednostce
Pracownicy
Struktura
+
Działalność naukowa
Wpływ na otoczenie społeczno-gospodarcze
Katedra Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
+
Doktoranci
Informacje podstawowe
Pomoc materialna i stypendia doktoranckie
Regulaminy i rozporządzenia
Nowy program studiów doktoranckich na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej
+
Studenci
Harmonogram sesji
Plan zajęć
Ogłoszenia Dziekanatu
Egzaminy kompetencyjne
Dokumenty do pobrania
Dyplomanci
Konsultacje nauczycieli
Koła naukowe
Pomoc materialna dla studentów
Staże
Międzynarodowy Program Praktyk IAESTE
+
Praktyki
Oferta płatnych praktyk – cukrownie
Wyjazdy zagraniczne
Regulamin studiów
Programy studiów
Wydziałowa Rada Studentów
Projekt Stażowy II Gospodarka Dla Nauki - Wysokiej Jakości Staże Dla Studentów WBiNoŻ
+
Nauka
Doktoraty
Habilitacje
Profesury
Fundusz Młodych Liderów Nauki
+
Kandydaci
Rekrutacja
"Drzwi zawsze otwarte"
Programy studiów
Studia podyplomowe
Prezentacja naszego Wydziału
Szkoła Doktorska PŁ
Kontakt
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności PŁ
Menu
mapa strony
Aktualności
O Wydziale
Władze Wydziału
Lokalizacja
Dziekanat
Administracja
Media o nas
Pracownicy
Historia
Habilitacje
Doktoraty
Profesury
Akredytacja
MS Office 365
Czasopismo Biotechnology and Food Science
Sytuacje awaryjne
Jednostki Wydziału
Instytut Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
O Instytucie
Historia Instytutu
Pracownicy
Doktoranci
Tematyka badawcza
Realizowane projekty
Publikacje
Seminaria
Dydaktyka
Plany zajęć laboratoryjnych
Współpraca
Aparatura badawcza
Usługi
50 lat IBT
SUPERBIO
Instytut Technologii i Analizy Żywności
O Instytucie
Działalność naukowa
Działalność usługowa
Zespół Analizy i Technologii Żywności
Zespół Przechowalnictwa i Dystrybucji Żywności
Zespół Technologii Skrobi i Cukiernictwa
Instytut Surowców Naturalnych i Kosmetyków
O Instytucie
Tematyka badawcza
Dydaktyka
Dyplomanci
Usługi
Pracownicy
Doktoranci
Laboratorium Chromatograficznej Analizy Związków Bioorganicznych
Łódzka Rodzina Technologów Kosmetyków
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
O Instytucie
Katedra Biotechnologii Środowiskowej
O jednostce
Pracownicy
Struktura
Działalność naukowa
Wpływ na otoczenie społeczno-gospodarcze
Katedra Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
Doktoranci
Informacje podstawowe
Pomoc materialna i stypendia doktoranckie
Regulaminy i rozporządzenia
Nowy program studiów doktoranckich na Wydziale Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej
Studenci
Harmonogram sesji
Plan zajęć
Ogłoszenia Dziekanatu
Egzaminy kompetencyjne
Dokumenty do pobrania
Dyplomanci
Konsultacje nauczycieli
Koła naukowe
Pomoc materialna dla studentów
Staże
Międzynarodowy Program Praktyk IAESTE
Praktyki
Oferta płatnych praktyk – cukrownie
Wyjazdy zagraniczne
Regulamin studiów
Programy studiów
Wydziałowa Rada Studentów
Projekt Stażowy II Gospodarka Dla Nauki - Wysokiej Jakości Staże Dla Studentów WBiNoŻ
Nauka
Doktoraty
Habilitacje
Profesury
Fundusz Młodych Liderów Nauki
Kandydaci
Rekrutacja
"Drzwi zawsze otwarte"
Programy studiów
Studia podyplomowe
Szkoła Doktorska PŁ
Prezentacja naszego Wydziału
Kontakt
Menu
Submenu
Dyplomanci Instytutu Surowców Naturalnych i Kosmetyków
A+
/
A-
Jesteś tutaj
/
Jednostki Wydziału
/
Instytut Surowców Naturalnych i Kosmetyków
/
Dyplomanci Instytutu Surowców Naturalnych i Kosmetyków
Pliki do pobrania
Załącznik
Wielkość
TK magisterska
685.04 KB
Załącznik
Wielkość
TŻŻC inżynierska
685.07 KB
Załącznik
Wielkość
TŻŻC magisterska
685.19 KB
Załącznik
Wielkość
Praca dyplomowa wytyczne (załącznik)
22.11 KB
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Instytut Biotechnologii Molekularnej i Przemysłowej
O Instytucie
Historia Instytutu
Pracownicy
Doktoranci
Tematyka badawcza
Realizowane projekty
Publikacje
Seminaria
Dydaktyka
Współpraca
Aparatura badawcza
Usługi
50 lat IBT
SUPERBIO
Instytut Technologii i Analizy Żywności
O Instytucie
Działalność naukowa
Działalność usługowa
Zespół Analizy i Technologii Żywności
Zespół Przechowalnictwa i Dystrybucji Żywności
Zespół Technologii Skrobi i Cukiernictwa
Instytut Surowców Naturalnych i Kosmetyków
O Instytucie
Tematyka badawcza
Dydaktyka
Dyplomanci
Usługi
Pracownicy
Doktoranci
Laboratorium Chromatograficznej Analizy Związków Bioorganicznych
Łódzka Rodzina Technologów Kosmetyków
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
O Instytucie
Katedra Biotechnologii Środowiskowej
Katedra Cukrownictwa i Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności
Polecamy
Jednostki
Wydział Mechaniczny
Instytut Inżynierii Materiałowej
Instytut Obrabiarek i Technologii Budowy Maszyn
Instytut Maszyn Przepływowych
Katedra Pojazdów i Podstaw Budowy Maszyn
Katedra Wytrzymałości Materiałów i Konstrukcji
Katedra Dynamiki Maszyn
Katedra Technologii Maszyn
Katedra Automatyki, Biomechaniki i Mechatroniki
Katedra Technologii Materiałowych i Systemów Produkcji
Wydział Elektrotechniki, Elektroniki, Informatyki i Automatyki
Instytut Systemów Inżynierii Elektrycznej
Instytut Automatyki
Instytut Mechatroniki i Systemów Informatycznych
Instytut Elektroenergetyki
Instytut Elektroniki
Instytut Informatyki Stosowanej
Katedra Aparatów Elektrycznych
Katedra Mikroelektroniki i Technik Informatycznych
Katedra Przyrządów Półprzewodnikowych i Optoelektronicznych
Wydział Chemiczny
Instytut Chemii Ogólnej i Ekologicznej
Instytut Chemii Organicznej
Międzyresortowy Instytut Techniki Radiacyjnej
Instytut Technologii Polimerów i Barwników
Katedra Fizyki Molekularnej
Wydział Technologii Materiałowych i Wzornictwa Tekstyliów
Katedra Włókien Sztucznych
Katedra Dziewiarstwa
Katedra Materiałoznawstwa, Towaroznawstwa i Metrologii Włókienniczej
Katedra Mechaniki i Informatyki Technicznej
Katedra Mechaniki Maszyn Włókienniczych
Instytut Architektury Tekstyliów
Katedra Odzieżownictwa i Tekstroniki
Studia Podyplomowe Moda i Wzornictwo
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Instytut Podstaw Chemii Żywności
Instytut Biochemii Technicznej
Instytut Chemicznej Technologii Żywności
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
Wydział Budownictwa, Architektury i Inżynierii Środowiska
Instytut Architektury i Urbanistyki
Katedra Mechaniki Materiałów
Katedra Fizyki Budowli i Materiałów Budowlanych
Katedra Mechaniki Konstrukcji
Katedra Budownictwa Betonowego
Katedra Geotechniki i Budowli Inżynierskich
Katedra Geodezji, Kartografii Środowiska i Geometrii Wykreślnej
Instytut Inżynierii Komunalnej i Instalacji Budowlanych
Wydział Fizyki Technicznej, Informatyki i Matematyki Stosowanej
Instytut Informatyki
Instytut Matematyki
Instytut Fizyki
Wydział Organizacji i Zarządzania
Katedra Zarządzania
Katedra Zarządzania Produkcją i Logistyki
Katedra Integracji Europejskiej i Marketingu Międzynarodowego
Katedra Systemów Zarządzania i Innowacji
Instytut Nauk Społecznych i Zarządzania Technologiami
Wydział Inżynierii Procesowej i Ochrony Środowiska
Katedra Aparatury Procesowej
Katedra Inżynierii Chemicznej
Katedra Inżynierii Bioprocesowej
Katedra Termodynamiki Procesowej
Katedra Inżynierii Bezpieczeństwa Pracy
Katedra inżynierii środowiska
Katedra inżynierii molekularnej
Instytut Papiernictwa i Poligrafii
Instytut Papiernictwa i Poligrafii
Centrum Kształcenia Międzynarodowego - International Faculty of Engineering
Centrum Kształcenia Międzynarodowego - International Faculty of Engineering
Nasze sukcesy
2022-04-27
Tytuł profesora nauk rolniczych dla dr hab. inż. Joanny Leszczyńskiej
więcej
2022-04-22
Tytuł profesora nauk rolniczych dla dr hab. inż. Katarzyny Śliżewskiej
więcej
2022-04-22
Zakończenie VIII edycji Konkursu Chemicznego Trzech Wydziałów Politechniki Łódzkiej
więcej
Media
Na skróty
Plan dojazdu
Plany zajęć
Godziny konsultacji
Zamówienia publiczne
Politechnika Łódzka
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
90‐530 Łódź, ul. Wólczańska 171/173
tel. (42) 631-34-03
w5w5d@adm.p.lodz.pl
Polityka prywatności
↑